DöNER CENTER APS KEBABS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Center Aps Kebabs. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 22:53 Heerlijk gegeten weer toppers!!!
11 jan 2023 om 19:31 Super!
9 jan 2023 om 18:34 ik had aangegeven dat ik geen sla en komkommer op mijn broodje shoarma wou,maar dit zat er dus wel op En het extra vlees wat ik besteld had zat er ook niet bij.Dit was dus een zware tegenvaller
30 dec 2022 om 19:57 1,5 uur moeten wachten op eten en compensatie of iets anders dan we zaten te wachten op de bezorger en sorry het was druk kwam er niet
27 dec 2022 om 19:37 Slechte pizza
27 dec 2022 om 19:34 De friet was slap en de pitza was ook slap
26 dec 2022 om 21:14 Nog nooit zon smerige pizzas gekregen. Ik en mijn vriendin allebei 1 stukje opgegeten de rest weggegooid. Ik wil dit de hond nog niet aandoen. Vorige keer niet te eten, denk ik geef het nog 1 kans....meteen de laatste keer. Bestel hier nooit meer.
22 dec 2022 om 21:06 Was nog lekker warm bij bezorging
13 dec 2022 om 21:17 1 uur bezorgtijd, koud en geen smaak. Eerste en laatste keer.
27 nov 2022 om 21:14 Het was even verkeerd gegaan met de levering, maar Döner Center heeft dit heel netjes opgelost. Goede service en eten net als altijd!
26 nov 2022 om 9:07 Bijna 2 uur moeten wachten op onze bestelling! niet normaal... ook geen compensatie gehad, wat ik heel normaal zou vinden!
7 nov 2022 om 15:27 Temperatuur is weleens beter geweest, nu al redelijk afgekoeld